• Despre mine

 • Cine este fata din spatele studioului?

  Buna fetelor, ma numesc Rona si voi incerca sa ma descriu in cateva cuvinte pentru a va putea face o idee despre cine sunt eu. Am debutat in aceasta meserie pentru ca in fiecare zi vroiam sa creez ceva nou si sa aduc un strop de arta in practicarea unghiilor tehnice. Imi plac oamenii veseli, dinamici, imi place sinceritatea oamenilor cu care interactionez, imi plac gesturile facute din suflet si cuvintele pline de insemnatate. Imi place de asemenea sa citesc, sa calatoresc in locuri neatinse de piciorul omenesc, sa daruiesc din suflet celui de langa mine pentru a-l face fericit.

  Daca este sa detest ceva, atunci acel ceva este minciuna si oamenii duplicitari. Sunt impulsiva, recunosc, iar in unele situatii dificile devin si eu o persoana dificila. Recunosc atunci cand gresesc si niciodata nu ezit sa imi cer scuze.

  Ei bine, multe lucruri ar fi de spus despre mine. Dar va las sa ma cunoasteti mai bine la o sedinta de infrumusetare a unghiutelor voastre. Va pup si va astept cu drag la studioul meu.

   

  Cine ma recomanda

 • Mihaela A

  Micropigmentare Sprancene

  Imi place foarte mult sa imi fac unghiile la Funky Nails Art Studio. Rona face o treaba excelenta la fiecare 2 saptamani, este tot timpul creativa, atenta cu unghiile mele, draguta cu mine - ne intelegem foarte bine. Primesc multe complimente de la colegele mele iar eu o recomand cu caldura pe Rona. Atmosfera este foarte placuta, studioul este primitor.

 • Andra A

  Make Up Artist

  Sunt o clienta fidela a Ronei din 3 motive: serviciile ei sunt de buna calitate, foloseste produse bune si este o companie excelenta. Din simpla clienta am devenit prietene si am facut alegerea cea mai buna atunci cand am ales-o pe ea sa aiba grija de unghiile mele. Recomand acest studio tuturor fetelor.

 • Mirela C

  Avocat

  Aleg cu placere sa revin la Rona pentru a avea grija de unghiile mele, o recomand cu incredere. Serviciile oferite de ea sunt excelente, atmosfera este placuta iar Rona este o companie foarte buna.

 • Adriana P

  Studenta

  Tot ce pot sa spun este ca unghiile mele arata absolut superbe de fiecare data cand aleg sa le infrumusetez la Funky Nails Art Studio. Am incercat in mai multe locuri, insa in Rona am gasit exact ceea ce vroiam: O profesionista, o fata creativa si mai presus de atat o prietena buna. Studioul este unul prietenos, atmosfera este relaxanta iar sedintele de infrumusetare a unghiilor sunt placute.

 • Izabela F

  Mamica 24/7

  Am gasit-o pe Rona prin recomandarea unei prietene si recunosc ca mi-a fost greu sa renunt la studioul unde ma duceam inainte. Rona este mai aproape de mine, este o profesionista, ma consult cu ea de fiecare data inainte sa imi faca unghiile si tot timpul plec foarte multumit de la ea. Sedintele de intretinere sunt foarte placute Rona fiind o fata inteligenta tot timpul avem subiecte interesante de discutat.

 • Alina S

  Consilier

  Revin cu placere la fiecare 2-3 saptamani la Rona pentru a avea grija de unghiutele mele. Nu am plecat niciodata dezamagita, ba mai mult, primesc foarte multe complimente. Daca este cineva in dubii sa foloseasca serviciile Rona, o recomanda cu placere.