• Servicii Oferite de Funky Nails

 • Pentru femeile dinamice si preocupate ca imaginea reflectata sa fie una fara defecte, unghiile cu gel reprezinta solutia ideala pentru o imagine exceptionala in fiecare zi. 

  Funky Nails Studio isi doreste ca fiecare clienta sa aiba unghiile impecabile, iar unghiile cu gel, unghiile tehnice sau manichiura cu oja semipermanenta va vor acorda o atractie aparte pentru un timp indelungat.

   

  Manichiura

  Stiati ca 80% dintre oameni ne judeca dupa aspect, iar unghiile noastre fac parte din aspect. Cu o intretinere regulata, unghiile pot arata ireprosabile, devinind in timp mai rezistente. Tratam unghiile numai cu produsele profesionale recunoscute pe plan international. 

  Manichiura semipermanenta este alegerea perfecta, atunci cand doresti sa ai unghiile impecabile. Manichiura cu oja semipermanenta este o procedura de colorare cu gel, neinvaziva si de durata a unghiilor tale. Culoarea poate dura pana la 30 de zile, fiind deosebit de durabila.

  Vrei o manichiura exemplara dar si de durata in acelasi timp, dar ai unghii fragile? Te sfatuim sa incerci unghiile cu gel. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta pentru o consultatie.

  Pedichiura

  Sedintele de pedichiura sunt recomandate pentru pastrarea unghiilor sanatoase si durabile. Pe cat de mult te preocupa pedichiura pe timp de vara cand porti sandale, pe atat de mult ar trebui sa te preocupe aspectul lor si si pe timp de iarna, cand le tii ascunse. 

 • Manichiura de Petrecere

 • Manichiura de Sezon

 • Manichiura de Zi cu Zi

 • Unghii Indraznete

  Da-ti satisfactia de a avea unghii colorate si supune-ti abilitatile unui test extraordinar. Poarta manichiura ta cu atitudine si arata-le celor din jurul tau ca acorzi o atentie speciala unghiilor tale. Nuantele indraznete sunt elementul-cheie al sezonului, prin urmare este indicat sa incerci si tu aceasta tendinta.

 • Manichiura & Pedichiura

  O gama larga de geluri colorate, foarte pigmentate, sunt disponibile acum in studioul nostru. Dupa cum bine stiti manichiura cu geluri colorate pentru unghiile tehnice este un "must have" in zilele noastre. Majoritatea clientelor cauta un salon care ofera servicii de manichiura pentru a avea un design cat mai viu colorat pentru unghii, in special in sezonul cald.

 • Free Website Visitors
 • BannerFans.com