• Sfaturi pentru o manichiura rezistenta !


 • Mainile, pielea si unghiile sunt importante in sanatatea si ingrijirea noastra zilnica, de aceea Funky Nails va sta la dispozitie si va ofera cateva trucuri folositoare pentru o manichiura sanatoasa zilnica !

  Atat personalitatea noastra cat si stilul propriu ne este evidentiat prin ceea ce alegem sa purtam astfel ca, in societatea zilelor noastre, “ambalajul” este cel important ! Manichiura nu este de neglijat deoarece mainile noastre sunt privite de sute de persoane zilnic, ba chiar putem fi caracterizate dupa stilul ingrijirii unghiilor noastre.

  Stiai…?

  • Taierea cuticulelor te poate afecta pe termen lung ! – desi suntem obisnuite cu vechea manichiura clasica, cea in care pielitele se lasau la inmuiat intr-un vas cu apa calda, apoi se indepartau cu ajutorul forfecutei, aceasta trebuie uitata complet ! Rolul cuticulei este aceela de a proteja unghia, de aceea acestea vor fi impinse si va fi indepartat doar tesutul mort ce iese la exterior. Taierea repetata a cuticulelor va produce pielitele din ce in ce mai dese, pana la bataturi incomode imprejurul unghiei. Sfatul nostru, in cazul in care a-ti taiat cuticulele in mod frecvent, este aceela de a renunta la acest obicei prin aplicarea TRATAMENTULUI CU PARAFINA, cel putin de doua ori pe luna, pana la refacerea tesutului pielii si revenirea acestora in stare fina.
  • Aplicarea corecta a lacului – Pentru a avea o manichiura rezistenta dar si sanatoasa este recomandata aplicarea unei baze protectoare(lac incolor sau tratament) inainte de aplicatia propriu-zisa a ojei. Astfel, unghia va fi protejata atat impotriva petelor ce pot aparea pe acestea, cat si impotriva ingalbenirii. Important va fi si modul in care oja va fi aplicata, urmarind o minima distanta intre produs si cuticula.
  • Sterilizarea ustensilelor este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba despre sanatatea noastra ! Aveti in vedere igenizarea atat a dvs. cat si a instrumentelor pe care le folositi.
  • Pentru sanatatea cuticulelor si unghiilor dvs. este recomandata aplicarea uleilui de cuticule cat de des posibil !
  • Un mic truc, folosit de catre alte cliente, acum dezvaluit dvs. este aceela al “reimprospatarii manichiurii”. Ce inseamna acest lucru pentru ele? In urma folosirii mainilor si implicit a unghiilor, rezultatul final nu va rezista intact timp de 5 saptamani; astfel ca, acestea aplica un lac incolor peste modelul propriu-zis(gel uv/acryl/oja semipermanenta) ce va oferi manichiuri luciul fara zgarieturi pana la Intretinerea acestora.
  • Folosirea manusilor va poate scapa de multe dintre situatiile neplacute ce pot aparea pe suprafata pielii si mainilor dvs. Produsele de igiena casnica, cele pe baza de clor/iod vor afecta atat mainile cat si unghiile dvs. ! Gelul UV poate crapa sau se poate chiar dezintegra din pricina unor produse.

   

  De stiut ca….

  Atunci cand vei merge la un interviu, cand vei adopta o tinuta office sau atunci cand reprezinti imaginea unui anumit produs, nu iti vei permite sa porti decat o manichiura clasica, eleganta. Astfel, manichiura french pe o unghie de lungime medie, sau cea de culoare rosie uniforma, va fi alegerea ideala !

  rr2 sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! rr2 1ce culori se poarta in 2016 sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! aaaaa12745477_1669985326586115_19995124071029990_n.jpg sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! 12745477 1669985326586115 19995124071029990 nlarge (21) sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! large 213.jpg sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! 3

  De asemeni, o manichiura vesela, clasica, ce poate fi purtata atat intr-un cadru de invatamant(eleve/studente) cat si seara, asortate cu rochite, va fi de preferat !

  colo sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! colo4Z3fx3AiGs sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! 4Z3fx3AiGs9en85aq6Pl sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! 9en85aq6Plpara3 sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! para3Sfaturi pentru o manichiura rezistenta sfaturi pentru o manichiura rezistenta Sfaturi pentru o manichiura rezistenta ! 12507521 1655519944699320 3685394528272455771 n

  Unghiile extravagante, extrem de lungi, pline de modele/paiete/strasuri, sunt recomandate prezentarilor de moda, aparitiilor TV, modelelor de inspiratie.

   

  Speram ca v-au fost de ajutor aceste sfaturi ! Te asteptam cu drag pentru a oferi culoare unghiilor tale!

  FUNKY NAILS ART STUDIO