• Tratamentul cu parafina


 • Tratamentul cu parafina…

  Substanta obtinuta prin prelucrarea petrolului si care se prezinta sub forma unor cristale, parafina este folosita atat pentru infrumusetare, cat si in cadrul unor tratamente precum cele pentru reducerea durerilor reumatice si ca terapie in artrita, osteoartrita, poliartrita reumatoida si spondilita anchilozanta.


  In bolile reumatismale, aplicatiile cu parafina ajuta la intensificarea circulatiei sanguine si la relaxarea musculara, atenuand durerile.

  taramentul cu parafina tratamentul cu parafina Tratamentul cu parafina para3 Tratamentul cu parafina ajuta la eliminarea toxinelor din organism, la reducerea tesutului adipos, avand ca efect cresterea fermitatii pielii. De asemenea, aceasta poate fi folosita si pentru calmarea unor dureri precum cele date de anexita cronica si in sclerodermie.

  Tratamentele cu parafina produc o crestere temporara a temperaturii corpului şi accelerarea circulatiei sangelui, de aceea sunt contraindicate femeilor insarcinate. De asemenea, aplicatiile cu parafina nu sunt indicate persoanelor cu afectiuni cardiace, cu diabet zaharat, celor cu spasmofilie, epilepsie, cancer, tuberculoza, boli genetice si cu sidrom hemoragic.

  Aplicarea tratamentului cu parafina dureaza in jur de 30 de minute, timp in care clienta este dezinfectata, pielea mainilor este masata apoi introdusa in parafina incalzita. Dupa aplicarea manusilor de unica folosiinta, clientei i se vor impaturi mainile(respectiv picioarele) in manusi termoizolante. La final, parafina se indeparteaza cu usurinta prin exfolierea acesteia, pielea ramanand ferma, catifelata si fara bataturi !

  Acest tratament se poate folosi atat pe timp de iarna, atunci cand temperaturile scazute produc inasprirea pielii, cat si pe timp de vara, deoarece pielea este deshidratata in acest sezon !

  Cu mai multe detalii va asteptam in Studioul Funky Nails !